KØB AF HVALP

Alle vores hvalpe sælges med dkk-stambøger, sundhedsattest (heri indbefattet hjertescanning) og købskontrakt. Vi bruger dkk's standard købskontrakt dog med et par tilføjelser.

Vi sælger ikke hvalpe uden personligt fremmøde. Du skal komme og besøge os og derefter kan vi snakke køb af hvalp. Vi forbeholder os retten til at afslå salg, hvis vi af den ene eller anden grund ikke mener, at det er en god idé. Vi kører ikke efter "først-til-mølle" princippet, men forsøger i fællesskab at finde den hvalp, som passer bedst til de ønsker/behov den nye ejer har. Som udgangspunkt kan vi sige, at:

  • Hvis du bor i lejlighed uden elevator, har du ikke mulighed for at købe en hvalp her (da den ikke må gå på trapper de første 2 år)
     
  • Hvis du ikke er villig til at praktisere vores anvisninger om korrekt fordring (dette behøver ikke at være BARF) og motion, har du ikke mulighed for at købe en hvalp her (fodring og motion er utrolig vigtige faktorer i forhold til at undgå ledproblemer, som racen er meget disponeret for).

Vi vil jo til enhver tid sige, at Dogue de Bordeauxen er jordens dejligste race - og vi har endnu ikke mødt nogen, som ikke er faldet pladask ved synet af en Bordeauxhvalp, men tænk dig grundigt om, om det er den rette race for dig. Er du fx den sporty type, som elsker lange gåture flere gange om dagen og er interesseret i  krævende fysisk hundetræning osv. så er Bordeauxen ikke umiddelbart noget godt valg, da den gennem vækstperioden kun må få meget moderat motion. Også selvom den virker til at kunne og virker til at have lyst til mere.

Har du meget lange arbejdsdage og er meget væk hjemmefra er det måske bedre at vente med at anskaffe sig en hund, da Bordeauxen elsker at være sammen med sin familie. Dogue de Bordeauxen går fint i spænd med børn, men i børnefamilier er det vigtigt at have regler omkring, hvordan børnene omgåes hunden, så hvalpen også får sin ro, mens den vokser. Endvidere er Dogue de Bordeauxen er dyr hund i drift i foder alene, og det er en stor hund, som både sviner og savler. Tænk dig om...


Som sagt er du/I meget velkommen til at ringe og få en snak, hvis du/ I gerne vil vide mere. Eller komme og opleve hundene i deres vant omgivelser

Kennel Amazonite | Aalborg - Denmark | Tlf.: +45 29 72 17 99 | travelkay77@hotmail.com